Dziękujemy

Dziękujemy  za rozpowszechnianie naszej akcji „Głos dla Renaty”. Dziękujemy, że wśród niewątpliwie licznych i ważnych wydatków - bo przecież idą święta - znaleźli Państwo środki żeby pomóc w naprawdę ważnej sprawie. To nie świąteczna zabawka, to podarowany głos – brama do kontaktu ze światem. To może być początek kolejnego etapu w życiu Pani Renaty Maciaś, etapu bardziej aktywnego i wyznaczania nowych celów.

Każda wpłata jest bardzo ważna. Nawet te bardzo nieduże są wzruszające i takie „ludzkie”, ponieważ świadczą o odruchu serca i chęci pomocy. To dodaje entuzjazmu i zachęca, żeby się dalej angażować. Właśnie w ten sposób zbierzemy kwotę potrzebną na zakup tego urządzenia.

Nikt z Państwa przenigdy nie zostanie zapomniany. Wszyscy darczyńcy zostaną wpisani do specjalnej Księgi Pamiątkowej, aby na zawsze pozostać we wdzięcznej pamięci rodziny Pani Renaty.

Prosimy o dalsze promowanie naszej akcji i zachęcanie znajomych, aby przeznaczyli chociaż parę złotych na ten bardzo oczekiwany dar.